Greenbacki katastriüksuse detailplaneeringu kehtestamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 10.01.2023 korraldusega nr 2-3/23-15 kehtestati Greenbacki katastriüksuse detailplaneering asukohaga Telise külas / Tällnäsis. Planeeringuala hõlmab Greenbacki katastriüksust (kinnisasi nr 109132, katastritunnus 52001:004:0035, pindala 12436 m², elamumaa).
Detailplaneering näeb näeb ette Greenbacki katastriüksusele kahe hoonestusala moodustamise, ühele hoonestusalale suvila ning teisele hoonestusalale elamu ja kuni kahe abihoone ehitusõiguse, määratud on ka hoonestustingimused. Planeeritud on juurdepääsutee ja kommunikatsioonilahendused, samuti servituutide vajadus.
Keskkonnamõju strateegiline hindamine jäeti algatamata Lääne-Nigula vallavalitsuse 29.11.2022 korraldusega nr 2-3/22-584. Detailplaneering vastab Lääne-Nigula valla üldplaneeringule.
Detailplaneeringu kehtestamisega muutus kehtetuks varem sellel alal kehtinud osa Greenbacki detailplaneeringust (kehtestatud 2005. aastal).
Detailplaneeringu materjalidega saab tutvuda https://www.laanenigula.ee/noarootsi2 lehel, planeering nr 131.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments