Lääne Elu paberleht laupäeval, 7. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pikajalamäel saab täna liikumisaastaga algust teha

Palivere turismi- ja tervisespordikeskuses Pikajalamäel tahetakse sel nädalavahetusel anda kohane avalöök tänavusele liikumisaastale. Lumerõnga- ja suusanõlva ehitustööd on lõppenud, kuid veidi jännis ollakse tõstuki käiku saamisega.

Haapsalu linnagaleriis on vaadata õnnelik näitus

Kolmapäeval avas Haapsalu linnagaleriis oma fotonäituse „Xponaadid personaliosakonnas” Lihula mees Andres Hion – muusik, kunagine teleoperaator ja fotokunstnik. Personaliosakonnas pakub Hion vaadata mustvalgeid, veidi toonitud fotosid. Mustvalgete fotode vastas on värvifotod – Xponaadid, jäädvustused kunstinäitustelt, mida Hion ka hea isuga pildistab.

Seadusemuudatused 2023. aastal

Vaata, millised toetused ja seadused sellest aastast muutusid.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments