LOETUIMAD LOOD 2022: Mini Rimi paneb täna õhtul uksed kinni

Elen Freivald

elen@le.ee

Mini Rimi on avatud täna õhtuni. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lääne Elu avaldab uuesti 2022. aastal enim loetud lood. Üheks nendest on 26. mail ilmunud lugu „Mini Rimi paneb täna õhtul uksed kinni”.

Mini Rimi on avatud täna õhtuni. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna õhtul kell 18 sulgeb Mini Rimi kolm nädalat kestva remondi ajaks uksed.

Remondi ajal vahetatakse kõik poe külmikud ja valgustid keskkonnasõbralikemate ja ökonoomsemate vastu. „Uuendame kaupluse kassade ala ning edaspidi pakume klientidel võimalust tasuda ostude eest ka kolmes iseteeninduskassas,” ütles Rimi kaupluse formaadijuht Evelyn Laul.

Rimi töötajad saavad remondi ajal kaheks nädalaks puhkuse. Nädal enne avamist peavad müüjad taas tööle minema, et riiulitele kaupa panna. „Kuna poodi on tulemas iseteeninduskassad, siis töötajad saavad sel ajal ka vastava koolituse,” lisas Laul.

Uuenenud Mini Rimi avamine on plaanitud 16. juunil kell 12. „90 protsendi tõenäosusega on kuupäev paigas, kui tõesti midagi ootamatut ei juhtu,” ütles Laul.

Pärast remonti muutub Mini Rimis ka sortiment. Edaspidi on poes rohkem vegan tooteid ja valmistoitu. „Loomulikult suureneb ka puu- ja juurvilja valik,” ütles Laul.

Möödunud nädalast on Mini Rimis olnud tühjendusmüük, teisipäevast saab kõik kaubad poest kätte 40 protsenti odavamalt. Laul kinnitas, et Haapsalus on tühjendusmüük olnud edukas. Teisipäeva keskpäeval polnud suletava kaupluse parklas ühtegi vaba kohta. „Igal pool ei ole klientide huvi tühjendusmüügi vastu nii suur olnud,” ütles ta.

Teisipäeva õhtuks olid riiulitel alles vaid üksikud tooted, peamiselt mittesöödav kaup, väike valik kuivainetest ja kommid. „Kui allahindlus algas, siis olid peamised müüdavad kaubagrupid veed, mahlad, joogid,” ütles Laul.

Tooted, mis jäävad kaupluses müümata, saadetakse kas lattu hoiule või lähevad annetuseks. „Kauasäilivad tooted saadame lattu hoiule ja kui kauplus taasavatakse, tulevad need laost tagasi. Kõik värske ja sügavkülmakaup läheb toidupangale,” ütles Laul.

Haapsalu Mini Rimi on 16. pood, mis sellise uuenduskuuri läbib. Rimi kett alustas uuendustega 2020. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli ostleja
1 aasta tagasi

Ega see inimesi ei mõjuta, päris poed on lahti ju 🙂