Transpordiamet: lumesadu ja tuisk teevad teedel liiklemise keerulisemaks

BNS

Ilmateenistus lubab taas tuisku, mis teeb teedel liiklemise keeruliseks. Foto Malle-Liisa Raigla

Transpordiameti liiklusjuhtimiskeskuse andmetel on kolmapäeva pärastlõunase seisuga riigiteedel liiklusolud talvised, kuid lumesadu ja tuisk teevad liiklemise keerulisemaks.

Intensiivne lumesadu muudab liiklemise keerulisemaks Lääne-Eestis ja Pärnumaal. Lumesadu ja tuisk on jõudnud juba ka Harjumaale ja Kesk-Eestisse ning jätkab liikumist Kirde-Eesti suunas.

Lääne-Eestis ja saartel muutub õhtu jooksul sadu kohati lörtsiks ja vihmaks, sekka tuleb ka jäävihma. Ikla-Narva joonest põhja poole võrreldes päevase ajaga teeolud halvenevad ja valitseb on suur libeduseoht.

Õhutemperatuur tõuseb mitmel pool Lääne-Eestis 0 kraadist kõrgemale, kuid ida pool jääb miinuspoolele püsima. Saartel ja Liivi lahe ümbruses tugevneb tuul puhanguti kuni 23 m/s, mis võib endaga kaasa tuua teele langenud puid ja oksi. Sadu nõrgeneb järk-järgult alles hommikuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments