Galerii: Andres Roots andis Haapsalus kontserdi

Malle-Liisa Raigla fotod

Reede õhtul esines Haapsalu kultuurikeskuses bluusikitarrist Andres Roots, kes mängis nii vanu lugusid kui ka uusi lugusid.

Kui Roots oli tund aega esinenud, küsis ta publikult, kas aitab. Publikust kostus vastuseks: „Ei!“ Seepeale lubas Roots mängida heavy metali loo ja seejärel kitarri häälest ära keerata.

Andres Roots on kitarrist, kelle muusikutee sai alguse 22 aastat tagasi Augustibluusilt, kus esines koos bändiga Green Bullfrog. Kümme aastat hiljem oli ta Bullfrog Browniga pool Euroopat läbi tuuritanud. Reedesel kontserdil kõlas ka lugu Bullfrog Browni aegadest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments