Politsei: laupäeval kaklesid mehed bussipeatuses, kaupluse ja kortermaja ees

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

12. novembril kella 1.30 paiku öösel sai politsei teate, et Haapsalus lõi 25-aastane mees kaupluse ees tänaval 37-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

12. novembril kella 1.45 ajal öösel sai politsei teate, et Haapsalus lõi 19-aastane noormees kortermaja juures õues 27-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

12. novembril kella 15.30 paiku sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas lõi 43-aastane mees bussipeatuses oma isa, 61-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
asi
1 aasta tagasi

tuleks seadustada, molli andmise plats tuleb rajada kaubamaja parklasse, siis on seal ka hulk objektiivseid tunnistajaid ning rahvas saab ka elamuse ja linn ühe atraktsiooni juurde, selline organiseerimatu tegevus viibki selleni, et need kaklused toimuvad suvalistes kohtades ja sageli jäävad ka laiemale publikule teadmata

Misasja
1 aasta tagasi

Mis krt toimub. Varsti on pool linna kriminaalsüüdistustega. Linnakarts keset krdi turuplatsi, las inimesed vaatavad kellega tegu on,

traditsioonid
1 aasta tagasi

aina tugevnevad

Noh mis
1 aasta tagasi
Reply to  traditsioonid

Ma ka ei saa aru, kas ainult algatatakse menetlust, aga kas karistatakse ka ja kui rangelt? Vali noomitus ei ole mingi karistus. Siin ei kirjutata ka, mis otsuseni jõuti ja nimeliselt, kes süüdi jäi. Mitte midagi. Üks roosamanna puding lihtsalt.

Kübe
1 aasta tagasi
Reply to  Noh mis

Mis sul sellest kuradi tohman kes süüdi või kes oli. Mine ela oma elu- Jube uudisimulik küll nagu turumutt:))

õigluse nimel
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Kui mina plaaniks juhtumisi mingit kuritegu,kättemaksuna ebaõigluse vastu, siis tahaks ikka teada, kas karistatakse ja kui palju antakse iga matsu eest. Mina pole kuulnud, et head inimest lüüakse-ikka pahategijat. Siin leheveerul olev nõuanne, info säästaks aega ja raha, mis tuleks muidu juriidilise nõuande eest välja käia.

Noh mis
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Elakski oma turvalist elu ju, sellepärast ongi vaja nimed avalikuks tuua ja turuplatsil sada kepihoopi anda või midagi taolist. Püüa aru saada, et see ongi ühine elu linnaruumis, kõigele kuritegelikule tuleb vastu astuda, kui oma elu tahaks elada. Keegi lüüakse maha pole minu asi või? On ikka küll

õigluse nimel
1 aasta tagasi
Reply to  Noh mis

Kui nüüd vaadata seda infot, siis kaks esimest juhtumit toimus öösel-mina magan kodus, kus üks kindel koht ja varjupaik- nagu karupoeg puhh talveund. Viimane sündmus juhtus päise päeva aal-kähmlus käis isa ja poja vahel. Küll emm, mehepoegi uksel oodates, pudrunui peos neile küpsetab-nii, et vähe ei ole.Loodetavasti, teda ei huvita, kumb alustas-tema lõpetab..Karistada saavad nad igal juhul. Aga nagu teame-omad koerad kisuvad, omad koerad lepivad.Kaks korda ühe asja eest karistada ei tohi-saavad hoiatuse heal juhul. Ära karda.

Seda et
1 aasta tagasi
Reply to  õigluse nimel

Inimesed võiks siiski kaine peaga siin kommenteerida.

Raamat puha lugemata ju,
1 aasta tagasi
Reply to  õigluse nimel

Puhh ei maganud talvel!

õigluse nimel
1 aasta tagasi

Nüüd on küll mul suud ja silmad häbi täis, ei julge rahva sekka ennast enämb näidatagi. Hea, et sa valgustasid.

Saad aru
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Kohalikud peaksid omi “kangelasi” ikka tundma ju. Ei saa reffide moodi, et kõik pättused salastatakse teadmata ajaks. Nii pole õige. Nimed avalikuks!!!

Kübe
1 aasta tagasi
Reply to  Saad aru

Avalikult võid oma lõusta ja nimega siin kommida kuradi kapi-mati:)

Saad aru
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Sulle samad sõnad.