Porsche mootoririke viis suure kullavarguseni Haapsalus

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei tõi Jaanus Aedmäe kohtusse raudus käsi ja pani pärast kohtuniku otsust uuesti rauad peale. Kinni võeti ta kaks päeva pärast vargust. Arvo Tarmula

 

Politsei tõi varga kohtusse raudus käsi ja pani pärast kohtuniku otsust uuesti rauad peale. Kinni võeti ta kaks päeva pärast vargust. Arvo Tarmula

Saarte Hääl kirjutab rubriigi kriminaalne Saaremaa esimeses osas, kuidas 2020. aasta 11. jaanuaril Saaremaa noormees Haapsalu kaubamajast kulda varastas.

Lehe andmeil oli varguse põhjuseks tema Porsche mootoririke, mille remondiks oli noormehel vaja saada 4000 eurot. Haapsalu kaubamajas oli valveta jäänud kulla vitriin, kust varas viis alust võttis.

Mees sattus Haapsalusse vargile, sest viieliikmelisel seltskonnal hakkas Kuressaares igav ja nad mõtlesid Pärnusse minna. Teel plaanid muutusid ja otsustasid Tallinnasse sõita, kuid põikasid poes käimiseks Haapsalust läbi. Sealt varastas üks seltskonnas olnud meestest kulda ja seltskond sõitis Tallinnasse. Ülejäänud seltskond sõitis samal ööl Saaremaale tagasi, kuid kulda varastanud mees jäi Tallinnasse, kust 13. jaanuaril varastas Stockmannist riideid.

Turvamehed pidasid ta kinni ja 14. jaanuarist oli mees vahi all, kus oli kohtuni ja läks edasi kaheks ja pooleks aastaks vanglasse. Vahi alla võtmisest kirjutas toona Lääne Elu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Para Grahv
1 aasta tagasi

Väga hariv ja hea artikkel – juba pealkirjas on ühe lausega kõik ära öeldud ! 😉 Mina tahan korralik olla ja seepärast ma Poršet ei ostagi vaid sõidan Opeliga. Huvitav,kas nimi Porše tuleb sõnast borš ?? Ja mis on päti nimi ?

Okas
1 aasta tagasi
Reply to  Para Grahv

Kui natukene rohkem sirvida oleksid viitsinud siis oleksid ka päti nime teada saanud.

Päti nimi: Janos Aedmäe