Erkki Bahovski: Venemaa terroristlik sõda

Erkki Bahovski.

Erkki Bahovski.

Sõja olemus on juba kord selline, et selle kulgu ja lõpptulemust on raske, kui mitte võimatu ennustada. Mingisugune sündmus võib kardinaalselt muuta sõja käiku.

Nii paistab olevat juhtunud ka Kertši silla plahvatusega, millele vastuseks korraldas Venemaa terroristlikud raketilöögid Ukraina linnadele, kaasa arvatud Kiievile, mille kesklinn oli seni Vene pommitamisest puutumata jäänud. Nüüd enam mitte, üks rakett kukkus Eesti saatkonnast vaid poole kilomeetri kaugusele. Senine näiline turvalisus, mida kiievlased ja välissaatkonnad olid nautinud, oli hetkega kadunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Sõda ei saa kunagi keegi õigustada aga ainult ajupestule ei jõua kohale,kuidas ca aasta tagasi kõigile venelaste ettepanekutele näidati trääsa !
Meie noorem põlvkond kes pole sõda näinud ja kogu tarkus on saadud googlist … ?

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

pidigi võibolla näitama, kui teile kohale ei jõua.

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Venelaste ettepanekud? Nali või?
Tegemist oli ultimatiivses laadis nõudmistega, mille üks punkt oli NATO taandumine 1997 a piiridesse. Keeldumisel ähvardati “sõjalistehniliste” meetmetega. Sisuliselt oligi see ju sõja kuulutamine läänele.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Mis ca aasta tagasi? Sõda alustas puutin huiloo kohe kui võimule sai!

Swen
1 aasta tagasi

Ukraina väikd Venemaa linnu ka pommitada… 💕
Näiteks Moskvat ja Peterburi🥰🤩
Siis on aus kaup😏

hmm
1 aasta tagasi
Reply to  Swen

Ei anta neile sellist moona, mis lendaks nii kaugele.

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Ikkagi ei vasta keegi küsimusele kes sellest inimohvrite rohkest sõjast kõige rohkem kasu lõikab ja miks ikkagi seda ära ei suudetud hoida ?

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Mis kasu, mis sul sellest, küsiks pigem vastu, miks kogu maailma riigid kõik natoga ei liitu. Kõik väidavad, et nad kaitsevad oma riiki, aga nato on ju kaitseorganisatsioon, kui kõik sinna kuuluksid oleks kogu maailm kaitstud. Või mis?

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Hiina. Nende vanasõna kõlas vist umbes nii: istu mäe otsas ja vaata, kuidas kaks tiigrit all võitlevad, pärast mine nopi nende nahad.

Agu
1 aasta tagasi
Reply to  Seikspiir

President Trump ütles selliste asjade kohta veel värvikamalt ja pakkus ka olemasolevale konfliktile kiire lahenduse, veebruaris juba.