Ugala teatri Haapsalu etendustele saab osta sooduspileteid

Lääne Elu

info@le.ee

Ugala teatri foto lavastusest „Võrku püütud”.
Ugala teatri foto lavastusest „Võrku püütud”.

Homme algab viis päeva kestev Ugala teatripiletite soodusmüük, mil saab pileteid etendustele 16 euroga. Soodusmüügi hind kehtib Ugala etendustele kõikjal üle Eesti, sh Haapsalus jaanuarikuus toimuvatele etendustele.

Haapsalus antakse jaanuaris kordusetendus komöödiaga „Võrku püütud”, sest septembris toimunud külalisetendusele ei mahtunud kõik huvilised saali. Etendus on 19. jaanuaril Haapsalu kultuurikeskuses. Samuti mängitakse lastelavastust „Jälle need Lumejänesed” Haapsalus 25. jaanuaril.

Soodushinnaga pileteid saab osta 10. oktoobrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments