Galerii: ilus ilm ja maal elamise päev tõi inimesed välja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 49

Fotod Kaire Reiljan

Laupäeval tähistati Läänemaal, nagu kõikjal üle Eesti, maal elamise päeva, kus kohalikud kogukonnad tutvustasid oma tegemisi ning pakkusid maitsmiseks ja ostmiseks kohalikku toodangut.

Haapsalus olid ettevõtmised koondunud viide paikkonda: Haeska, Võnnu, Sinalepa, Asuküla ja Parila. Peamiselt on tegevused seltsimajades ja nende juures õues.

Lääne-Nigula vallas jagus tegevusi samuti valla eri paikadesse, kuid suurimad ettevõtmised on koondunud Linnamäele ja Kullamaa kanti Liivile. Liivil tutvustasid kohalikud seltsid end Liivi vanas koolimajas. Linnamäel on aga laadavormis päev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Kuulge, miks ei võiks hakata korraldama linnas elamise päevi? Tädi Maali saaks siis ka korra aastas lehmasitased kummikud jalast võtta ja linnasaksu uudistama minna! Sõidaks kohe suurte busside kaupa linna vaatama kuda linnasaksad elavad.

elan
1 aasta tagasi

kogu aeg maal, aga ei tea nendest kohalikest kogu konnadest midagi, kus nad krooksuvad või mida teevad, elavad vist ainult ajalehtede lugudes ja piltidel

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  elan

Ärge siin ise krooksuge.