Laupäeval selguvad Läänemaa parimad kettagolfarid

Lääne Elu

info@le.ee

Foto erakogu

Laupäeval peetakse Palivere discgolfi klubi eestvedamisel Läänemaa lahtised kettagolfi meistrivõistlused. Sel korral mängitakse kahel rajal: Uuemõisas ja Paliveres

Hommikul kell 10.15 algab esimene võistlusring hiljuti viimased muudatused saanud Haapsalu discgolfipargis, Uuemõisas. Seejärel liigutakse Paliverre ja kell 15 mängitakse teine ring Palivere punasel ehk kõige keerulisemal asetusel.

Auhindu jagatakse viies divisjonis: mehed, naised, meesjuuniorid, mehed 40+ ja mehed 50+. Korraldajate soov oli avada ka naistele rohkem divisjone, kuid kahjuks ei registreerunud selleks piisavalt osalejaid. Lisaks antakse välja ka parima läänlase tiitel nii meestele kui naistele.

Selleks, et tuua Läänemaale senisest rohkem tipptasemel discgolfi, on võistlus avatud ka teiste maakondade mängijatele. Registreerunud on 80 mängijat ja oodata on põnevat heitlust.

Sellel aastal on põneva lisandusena ka teise ringi järelvideo. Nimelt võetakse teise ringi lead card ehk esimesel ringil neli parima tulemusega mängijat ka videosse, mida on kõigil huvilistel hiljem võimalik youtube vahendusel vaadata. „Tänu videolahendusele on võimalik parimatel läänlastel ka üle-eestiliselt silma paista ja mine tea, ehk sirgub just meilt järgmine kettagolfi profisportlane!” ütles võistluse abikohtunik Roger Tibar.

„Sel korral ei ole meeste arvestuses võistlemas eelmise aasta esikolmikut, kellest üks on vahepeal saavutan nii Eesti talviste kui suviste meistrivõistluste kirkamad kohad, seega on konkurents tänu sellele ehk isegi tasavägisem,” ütles Tibar.

Võistlusele on õla alla pannud kodumaine kettatootja Disctroyer ja Gram Drinks. Auhinnalaualt võib veel leida tooteid brändidelt SportsLab, SPLÄSH ja VitaminWell. Korraldusele on kaasa aidanud ka spordiliit Läänela ning Palivere turismi- ja tervisespordikeskus.

Võistluste tõttu panevad korraldajad kohalikele südamele, et kell 10-12.30 vältida võimalusel Uuemõisa pargis üle muruväljade kõndimist. Põnevale heitlusele on aga radade äärde oodatud kõik huvilised!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments