Räägu–Rannaküla kergliiklustee jääb uut rahalaeva ootama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10


Fotod: Urmas Lauri

Ehitaja peab Räägu–Rannaküla kergliiklustee 3,6 km pikkuse lõigu valmis saama oktoobris. Esimeses etapis valmib kruuskattega kergtee Räägult Kirimäesaare teeni.

Tänu kuivale sügisele on ehitaja töödega igati järje peal. „Ideaalis jõuame isegi varem valmis, kui lepingu tähtaeg ette näeb,” ütles OÜ Kingat objektijuht Siim Peetris.

Kergliikustee tänavuse ehitusjärgu katteosa on tegelikult tulevase asfaltkatte killustikalus. „Ta jääb täpselt nii – killustik. See on muidugi küsitav, kas sellisel killustikul jalgrattaga sõita kannatab, aga jalgsi saab käia küll,” tõdes Peetris.

Tee muldkeha nõlvad on silutud, mõnes paigas on veel veidi maanteekraavi kaevata. Nõlvad kaetakse mullakihiga. „Sel ja järgmisel nädalal katame ära,” ütles Peetris.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas
1 aasta tagasi

Mõni ootas seda teed juba 10 või 15 aastat tagasi. Nüüd on aga juba hilja, ei ole neid kasutajaid enam, kes seda ootasid. Elu muutub ning see lubame-taganeme ja anname-võtame poliitika lõppeb igaühele varem või hiljem kontrollkojas. Millises kontrollkojas, eks see selgub. Mõnel varem, mõnel hiljem.

Marko
1 aasta tagasi

Kellele seda üldse tarvis peaks olema?

Uimane
1 aasta tagasi
Reply to  Marko

Tean inimest , kes ehitas maja nende rahade eest ……..