Haapsalu saab ohuseire sireenid

Õhuhärie sireenid. Foto: Wikipedia

Õhuhärie sireenid. Foto: Wikipedia

Päästeamet plaanib järgmise aasta juuliks katta Haapsalu ja veel 15 Eesti linna õhusireenidega, mis ohu korral elanikele märku annavad.

Päästeameti sireenide projektijuht Tambet Vodi ei osanud veel öelda, mitu sireeni Haapsallu tulla võib, sest täpsed asukohad ei ole veel kindlad, kuid ütles, et kõikidesse linnadesse tuleb vähemalt kaks sireeni. „Kui ühega midagi juhtub, siis on teine võtta,” ütles Vodi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marts
1 aasta tagasi

Milleks neid sireene vaja on, varjuda ei ole ikkagi kuhugi. Soovitatakse,et mine keldrisse varjule. Mina elan viiekorruselises majas kus inimesed keldrit kasutada ei saa. Keldrisse viib ainult üks uks terve maja peale ja sealt pääseb ainult soojussõlme. Nii, et meie maja rahval ei ole kuskile varjuda ja mis kasu on meile nendest sireenidest. Kui meil oleks pommivarjendid, siis muidugi oleks sireenidest kasu. Aga minuteada ei ole Haapsalus pommivarjendeid.

vaakum
1 aasta tagasi

lätakas imeb su igast august välja

Rahapesuerakond ruulib
1 aasta tagasi

Orava-bande järjekordne rahapesuskeem. Kriis annab põhjuse eraldada maksumaksja raha näiliselt vajalikule asjale, aga kasu sellest pole midagi, sest varju minna ju pole kuhugi….

Nonii
1 aasta tagasi

Võibolla mõnel siiski on kuhugile varju minna. Pole mõelnud? Hea ja vajalik ju, kui ohu kohta eelteavitus tuleb ja mida varem, seda turvalisem saab olema. Mis selle vastu saab küll olla? Ahjaa, vastu saavad olla ainult need, kes seda ootavadki. Vat kus seltsimees, vahele jäite!

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Milleks meile varjendid sest kaitsedoktriin näeb ette,et ennem anname venkudele võimaluse eesti vallutada ja siis tuleme liitlasjõududega vabastama.
Pärast seda pole meie maal ühtki elusolendit isegi varjendite olemasolul !

Ei teagi
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Kas seda doktriini nüüd muutma ei asutud? Algne versioon oli jah kummaline lahendus iga sendimeetri kaitsmise osas.

Ei teagi
1 aasta tagasi
Reply to  Ei teagi

*sentimeetri

kas
1 aasta tagasi

see on lahendus

Võibolla
1 aasta tagasi
Reply to  kas

Lahenduse algus

Ei teagi...
1 aasta tagasi

Igal esmaspäeval, kell kaksteist päeval peaks korrasolekut kontrollima. Põhjanaabrite juures see toimib. Siin irvitatakse, aga rahu ajal valmistu sõjaks. Jällegi põhjanaabritel on varjendid valmis juba ammu tehtud ja sireenid jms. Siin mõni mats lihtsalt irivtab. Enne aru ei saa, kui pomm maja viib

Juku
1 aasta tagasi

Valimiste ajal võiks sealt poliitreklaame lasta üle linna.

kuhu
1 aasta tagasi

siis minna kui raginaks läheb, kolmest küljest meri, ehk aitab ainult , kui pääseb kalli mari peale ja noarootsi, aga maril pidi ka mingi tõbi küljes olema

Ei teagi...
1 aasta tagasi
Reply to  kuhu

vee alla mine, tühja merd nad ikka ei pommita ju…võibolla

Juhan
1 aasta tagasi

Kus on pommivarjendid?

Nonoh
1 aasta tagasi

Tule taevas appi 😀