Lääne Elu paberleht laupäeval 30. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linn teeb haugidele tee lahti

Haapsalu linn vahetab 100 000 euro eest välja haugide rändeteele jääva liiga kitsa truubi ja puhastab Jaama oja suudme mudast ning pilliroost. „Puhastame. Süvendame,” ütles Haapsalu ehitusnõunik Aivar Sein Lääne Elule. „Töö on alanud.”

Mikael Korhonen pani Läänemaa pildiraamatusse

Kuus aastat tagasi enda jaoks Läänemaa ja Haapsalu avastanud soomlane Mikael Korhonen andis välja pildiraamatu Läänemaast. Korhoneni „Läänemaa. Loodus-kultuur-ajalugu” pole turismiraamat, kus on reas ilupildid Läänemaa kaunitest kohtadest ja vaatamisväärsustest, vaid autori nägemus Läänemaast.

Virtsu kaunis kodu: peiulilledest kraanikausis konnade purdeni

Malle Kiisa ja Andres Aldi aed Uisu tänavas pääses Virtsu kauni kodu konkursi 2022 väljavalitute sekka. Uisu tänava aias on ruumi, õhku ja imesid. Roosid muudavad värvi. Konnade jaoks on oma purre. Jändriku õunapuu jämedate harude vahele istutatud kraanikausis vohavad peiulilled.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments