Kergejõustliklased on saanud võistlustel häid tulemusi

13-aastane Sten Martin Viidema koos treener Jaanus Getreuga pärast jooksu. Foto: erakogu
13-aastane Sten Martin Viidema koos treener Jaanus Getreuga pärast jooksu. Foto: erakogu

Balti noorte meistrivõistlustel pälvis medali Haapsalu kergejõustikuklubi sportlane Emma Kathrina Hein. Mitmekülgne sportlane võitis U18 vanuseklassis odaviskes Baltimaade arvestuse pronksmedali. Tallinnas treeniv Hein viskas 500 grammise odaga isikliku rekordi, 48.12. See tulemus annab lootust, et peagi võib ka naiste oda, millel kaalu 600 grammi sama kaugele lennata. Seda usub ka Heina esimene treener Kaja Ladva, kelle meelest peaks lihtsalt andma aega ja võistlusi täiskasvanute odaga.

Paar nädalat tagasi veteranide maailmameistriks tulnud väsimatu Fred Vali kaitses läänlaste au Eesti karikavõistlustel. Pärnus toimunud jõuproovil sai 45-aastane kergejõustiklane kuulitõukes teise koha, tõugates tulemuseks 15.16. Kettaheites oli ta tulemusega 46.08 viies.

13-aastane Lääneranna spordikooli õpilane Sten Martin Viidemaa jooksis möödunud nädalal Kohila jooksusarja etapil 400 meetrit tulemusega 59.52, mis on noorele sportlasele hea tulemus. Sel aastal Eesti noorte meistrivõistlustel 2000 meetri jooksus 6. koha teeninud sportlasele oli see kodukandi hea jooks, millega uuendas ta juba kolmandal alal Lihula gümnaasiumi rekordit. Kui arvestada Lihula kooli kergejõustiku ajaloo kõrget taset, saame selle üle ainult uhked olla. Noore sportlase jooksu kiitis ka Nõvalt pärit Eesti 800 meetri ja 1000 meetri rekordiomanik Urmet Uusorg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kahtlane
1 aasta tagasi

Üks maadlustreener pani lapsele pildil käe ümber. Sai kohe selle eest telekasse.