Vasikaholm saab juulis ujuvsilla

Foto: Arvo Tarmula
Juulis saab Vasikaholmi rannas kuiva jalaga sügavasse vette. Foto: Arvo Tarmula

Vasikaholmi randa tuleb juuli alguseks 36meetrine ujuvsild, mis viib poolteise meetri sügavusele vette.

Haapsalu linnavara spetsialist Madis Raudsepp ütles, et silla detailid saabuvad juuni lõpus ja paika saavad need juuli alguseks. Puidust ujuvsild on kaks meetrit lai, sellele tulevad mitmesse kohta trepid ja veeohutusvahendid. Sügisel tuleb ujuvsild veest välja tõsta.

Silla paigaldab Vasikaholmi randa Topp Marine Infra OÜ, sild koos paigaldusega läheb koos käibemaksuga linnale maksma 42 000 eurot.

„Loodame Vasikaholmi ranna viia uuele tasemele,“ ütles Raudsepp. Lisaks ujuvsillale on randa loodud vee- ja kanalisatsiooniühendus ning toodud kaks veega tualetti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peigolainen
1 aasta tagasi

Rand või asi. Kunagi nõuka ajal oli sinna toodud liiva, mida praeguseks vähe alles. Seal vette minnes on liiga madal, mudane, sogane ja kivine. Õigem oleks olnud randa vee madalseisu ajal süvendada ja liivaga põhi katta. Siis oleks tegu supelrannaga. Praegu on see lihtsalt murul peesitamise koht.

arvestades
1 aasta tagasi
Reply to  Peigolainen

et tegemist on põhjamaa veneetsiaga, käib kah.