Vabatahtlikud alustasid kadunud mehe otsimist Marimetsa rabast

Otsingud käivad Marimetsa rabas. Foto: Malle-Liisa Raigla
Otsingud käivad Marimetsa rabas. Foto: Malle-Liisa Raigla

SA Kadunud alustas kadunud mehe otsinguid Marimetsa rabas.

SA Kadunud kirjutas sotsiaalmeedias, et ööl vastu 1. juunit saadud mitme teate põhjal tehti järeldus, et kadunud mees võib olla Marimetsa rabas.  „Vesteldes sõpradega tema kodulinnast, tuli välja, et noormehe seekord tavapärasest täiesti erineva käitumise tõttu võib teha järelduse, et eksisteerib reaalne oht tema elule,” kirjutas otsingumeeskond.

SA Kadunud on kontrollinud erinevaid kohti Haapsalus, kus mees olla võib.

Eile teatas politsei, et palub abi 29-aastase mehe leidmisel, kes lahkus laupäeval Tallinnas Võistluse tänaval asuvast kodust ja pole sinna naasnud.

Mehel võis kodust lahkudes olla seljas tumeroheline või sinine põlvedeni mantel, jalas tumedad püksid. Mees on 192cm pikk ning kõhna kehaehitusega, ta võib kanda prille.

SA Kadunud juht Aare Rüütel palus viivitamatult pikka kasvu mehel, kes läks pühapäeval peale kella 12 räätsadega Marimetsa rappa, endast teada anda numbril 6616776. “Kui teada annab, et on elus, siis me ei pea sealt otsima,” ütles Rüütel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments