Haapsalu noorte huvikeskus kutsub perepäevale

Elen Freivald

elen@le.ee

Perepäev. Foto: Arvo Tarmula
Perepäev. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval kl 11–14 peetakse promenaadil tantsupaviljoni ümbruses traditsioonilist perepäeva, kus saab osaleda töötubades, omandada uusi teadmisi, osta noortelaadalt asju ja laulda koos Lotteks kehastunud Gerli Padariga.

„Töötoad on enam-vähem paigas. Enamik on samad mis eelmisel aastal, aga mõned üllatused siiski lisame,” ütles Haapsalu noorte huvikeskuse direktori Reelika Ender. Oma tegevust tutvustavad politseinikud, päästjad, Haapsalu kutsehariduskeskus ja Innokas. Toimub laat, kus noored saavad müüa, vahetada või ära anda mänguasju, riideid, käsitööd ja muud. Loomasõpradele on paitamiseks-nunnutamiseks kohal Lõuka hobitalu loomad – kanad, kuked, jänesed, kitsed jt. Trumme põristab Haapsalu noorte huvikeskuse pilliring Djembe, tantsivad JJ-Streeti noored. Keskpäeval tuleb külla Lotteks kehastunud Gerli Padar ja rännukoer Klaus.

Perepäev algab aktiivsete noorte tunnustamisega. „Oleme igal aastal andnud tiitleid noortele, kes on olnud noortekeskustes aktiivsed ja tublid,” ütles Ender.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments