Haapsalu on tänavu tulbirohke

Teist aastat kasvavad Krahviaias tulbid. Foto: Arvo Tarmula

Tänavu kevadel näeb Haapsalus rohkem tulpe kui möödunud aastal. Tulpe on Haapsalu Linnahooldus juurde istutanud nii Krahviaeda kui ka Jaama ringile.

„Kõik tulbid talve üle ei elanud,” ütles Linnahoolduse juht Krista Vilta. Tema sõnul istutas Linnahooldus sügisel Krahviaeda tunduvalt rohkem uusi tulpe, kui nüüd seal välja on tulnud.

Lisaks tulpidele on Haapsalus väljas ka võõrasemad. Neid on nii Jaama tänaval, linnavalitsuse ees, lipuväljakul, Metsakalmistul kui ka turul.

Suvelillede jaoks on Vilta sõnul veel vara. Esimesed suvised õied võivad linnapilti ilmuda mai lõpus, kuid täpne aeg sõltub ilmast ja sellest, kuidas lilled aiandites on kasvanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rae
1 aasta tagasi

Aitäh!

...
1 aasta tagasi

Jaama tänava ring on eriti ilus saanud, madalalt kollased nartsissid ja kõrgemalt punased tulbid. Jaama ring väga vajas seda 🙂 Suured tänud!

Maali
1 aasta tagasi
Reply to  ...

Metsa-Jalaka ringil võiks ka midagi rõõmsat olla 🙂