Pargi tänaval põles maja katus

Lääne Elu

info@le.ee

Neljapäeval, 5. mail kell 11.56 kiirustasid päästjad Haapsalusse Pargi tänavale, kus kahekorruselise elumaja katuse alt tuli palju suitsu. Päästjad tegid kindlaks, et äsja paigaldatud ruberoidi all oli tekkinud põleng. Katusekonstruktsioon avati ning umbes ruutmeetri suurune põleng sai kohe kustutatud. Esialgsel hinnangul sai põleng alguse katustööde käigus.

Kell 12.53 said päästjad väljakutse Lihulasse Metsa tänavale, kus põles umbes 50 ruutmeetrit kulu. Kustutustööd lõpetati kell 13.14.

Kell 14.57 käisid päästjad kustutamas kulupõlengut Lääne-Nigula vallas Kärbla külas, kus tules oli umbes 800 ruutmeetrit pinnast. Esialgsetel andmetel sai põleng alguse mesilaste peletamiseks kasutatud tukkidest, mis lõkkesse visati.

Kell 20.10 anti teada, et Lääne-Nigula vallas Kaasiku külas süttis käestläinud lõkkest umbes 500 ruutmeetrit metsaalust ja seal vedelenud prügihunnik. Kell 21.47 sai tulekahju kustutatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments