Dirhami kalatööstuse balõkk sai auhinna

Andra Kirna

andra@le.ee

Baly Nori on vinnutatud ja suitsutatud lõhepala. Foto: Dirhami kalatööstus

Baly Nori on vinnutatud ja
suitsutatud lõhepala. Foto: Dirhami kalatööstus

Eesti parima toiduaine konkursil valis Eesti toiduliit tänavu parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks Dirhami Balyk Nori, Dirhami kalatööstuse pöögipuuga suitsutatud ja vinnutatud õrna ning pehme maitsega ja merevetika kattega lõhepala.

„Mõte seesugusest tootest hakkas idanema juba paari aasta eest,” rääkis Dirhami kalatööstuse omanik Mart Vahtel. „Mulle meeldib Jaapani köök ja üleüldse head maitsed,” ütles ta selgituseks. Ennast Vahtel toote autoriks siiski ei pea.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
igatahes
9 kuud tagasi

ise teeme , ise sööme

huvitav
9 kuud tagasi

mis selle toote kilohind on ?

räim
8 kuud tagasi
Reply to  huvitav

50 eurot vist

huvitav
9 kuud tagasi

kust seda pööki tuuakse, keemia laborist, nii nagu neid lepa, kirsi, kadaka ja muid tervislikke suitsegi

Hellat
9 kuud tagasi
Reply to  huvitav

Kui ei meeldi, siis ärge sööge