Galerii: Magaziin avas Haapsalus poe

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Haapsalu Magaziini avamine. Fotod Andra Kirna

Haapsalu Magaziini pood avas täna hommikul esimest korda uksed. Täna avatud Haapsalu Magaziin on võrukate loodud kaupluseketi seitsmeteistkümnes pood.

Pood, mida hakati ehitama möödunud suvel, laskis end oodata pea neli kuud kauem, kui alguses kavas.

Kunagi nn kummikukaubamajana Võrus alustanud pood on muutunud kogukonnakaubamajade ketiks. Haapsalu kauplusel on ligi 1200 m2 kauplusepinda müügisaalis, kaubavalik sama, mis ülejäänud kauplustes. Tööle peaks sinna pidevalt jääma esialgse mõtte järgi 12 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Tormame sinna,ei tea kuhu ja toome seda ei tea mida ?”nõuka-nostalgia” on nakkav nagu covid juba aastaid terves maailmas nn.Must reede !

Kodanik
1 aasta tagasi

Haapsalu võiks midagi veel paremt tulla.Näiteks normaalne riidepood (H&M)
See Takko ei kõlba kuhugi

Suvitaja
1 aasta tagasi

Haapsalus on iga uue asja avamine põnev😀 Tegelikkuses ei ole seal ju midagi,ei tööstuskauba valikut,toidukaubad suht igavad ja riietest rääkimata. 😀

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Läksin hommikul eelarvamusega ja ei pettunudki! Milleks selline pood?

Hellat
1 aasta tagasi

Milleks üldse poed?

Hohohoo
1 aasta tagasi

Päris naljakas on vaadata, kuidas just vanemad inimesed isegi sabas seisavad enne avamist 🤣🤣🤣 Ei tea, mis mõtted peas liiguvad, et äkki antakse midagi või, et äkki saab otsa. Nõukogude aeg raske mööda minema mõtetest

penskar
1 aasta tagasi
Reply to  Hohohoo

Kas New Yorgis jm Läänes on ka inimesed nõuka-nostalgias, kui pakkumiste ja pühade puhul poodidesse hullunult tormavad?

Pluuto
1 aasta tagasi
Reply to  penskar

Sama viisi trügivad kõik alati poe avamisele igal pool maailmas. Inimlik uudishimu ja avapakkumine mõne vajaliku toote osas toob säästliku inimese kohale. Mida siin pilgata? ?

Hohohoo
1 aasta tagasi
Reply to  penskar

New yorgis? Kas Moskvas ka? Aga vabandage, ei maksa nii ärevusse nüüd minna, mulle lihtsalt meenus galleriid vaadates sügav nõuka aeg, kui vanaemaga sai tunde sabas seistud. Ei midagi paha ma mõelnud. Rahunege inimesed naha, nii ärevad kohe, võtke huumor appi, on kergem!

Kodanik
1 aasta tagasi

Koduextra võib end vist kinni panna.

Kohalik
1 aasta tagasi

Põgenikud saavad tööd vähemalt.

Nojah
1 aasta tagasi

Z tähte näeb nüüd igal pool, muidu ei pööranud sellele tähelepanugi

ega täht olematuks ei muutu
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Igal pool ei ole, kuid selle poe nimes on ta alati olnud. Ei midagi imelikku.

Täpselt
1 aasta tagasi

nii. Tähestiku kallale minemine veider. No kuidas te näiteks kujutate ette Ukraina presidendi nime kirjapilti, kui see “kole ja hirmus” täht keelatud on?

Pluuto
1 aasta tagasi

Ei häda,mõni üliaktiivne pugeja tömbab selle teatud tähe varsti maha!
Ja ZORROst jääb ka ORRO!!
Kui nauretavks võib väikese Eesti mõni elanik minna? Miks lehvivad sinikollased lipud? Eesti lipp nagu teist värvi? Ikka peab naabrit ärritama??!

Hohohoo
1 aasta tagasi
Reply to  Pluuto

Vabandage, aga minuarust on teil teema lõpuni läbi mõtlemata või te oletegi natukene rumal. Isegi ütleks päris loll. Aga vabandan selle eest, kui noo tõesti. Meie ärritame naabrit!? Tõmbasime lipud niisama vardasse? Minumeelest see naaber ärritab ikka ise ja kõiki omi naabreid järjekorras väikeste mõneaastaste vahedega.

Pluuto
1 aasta tagasi
Reply to  Hohohoo

Milleks võõra maa lipud vardasse? Mida Eesti on sellele maale võlgu? Ja väikse Eesti piiksumist ei küll kuula keegi- tuleta meelde viimase suure sõja lõppu!! Väike maa peab ise endaga toime tulema. Kes abistas kui iseseisvus taastati? Mida ütles suure Maa president mere tagant?= “paati ei saa kõigutada”.Jonni täis julged eestlased kõigutasid ise seda. Kohalike venelastega tuldi just-just toime-nüüd lauluga lisa veel?

Hopsti
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Soovitan siiralt, käi kiiremas korras kontrollis ära, muidu hakkadki igal pool luulusid nägema.

Nojah
1 aasta tagasi
Reply to  Hopsti

Oi kas tõesti jah, kus kontrollis siis täpsemalt? Olete ise käinud, kui teate et aitab jah? Ma tõin selle absurdse teema lihtsalt esile ja üldse ei imestaks, kui kuskil sots meedias selliste asjade pärast inimesed vaidlema hakkavad. Imestada pole midagi tšaikovski muusikapäevad muudeti ära, oli temagi ju jube okkupant vist, ukraina lippe lehvib nii, et enam kodumaist ei näegi eriti jms hullused mis raputavad meie arusaamasi

Jah
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Zorro õnn, et tema (väidetavad) tegutsemised jäid aegade hämarusse, tänapäeval saaks ta kohe trahvi, sest levitab “okupandi sümbolit”.

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Et sulle kremli troll asi lõpuni selge oleks- lipud näitavad, et me oleme solidaarsed ukrainlastega ja toetame neid nende võitluses oma maa vabaduse ja iseseisvuse eest. Meid üldse ei morjenda, kui see häirib ning ärritab mõnda kremli trolli või muidu poolearuga inimest ja agressorriiki ning tema kodanikke.