Ehitajad said Posti tänava kivid Ukrainast kätte

Posti tänaval laovad töömehed sillutist. Foto: Malle-Liisa Raigla
Posti tänaval laovad töömehed sillutist. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu Posti tänava ehitajad on osa Ukrainasse jäänud tänavakividest kätte saanud. Ehituse projektijuht Riho Tahker ütles, et suure tõenäosusega jõuavad kohale ka ülejäänud kivid.

Kuu alguses kirjutas Lääne Elu, et 250 Posti tänavale mõeldud kivikoormast viis jäi Ukrainas sõjakoldesse ja ehitajad ei uskunud, et neid sealt enam kätte saab.

Praegu ongi käimas Posti tänava sõidutee katmine kivisillutisega. Tahkeri sõnul alustas osa brigaade tööd eelmisel nädalal ja osa brigaade on lisandumas. „Kivide panemisel tahame tempo üles saada,” ütles Tahker.

Praegu on Tahkeri sõnul tööd graafikus.

Posti tänavat Tallinna maanteest kunagise Centrali majani remondib YIT AS. Kuigi ehituse alguses oli arutusel, et võibolla pikendatakse remonti Kalda tänavani, siis Tahkeri sõnul kivide defitsiidi tõttu seda lõiku siiski ette ei võeta ega üles ei kaevata. „Me ei julge seda riski võtta,” tunnistas Tahker.

Mullu juulis alanud Posti tänava remont peab valmis olema juuni lõpuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Muskin
1 aasta tagasi

Eks see kivisillutis ikka seepärast, et Ameerika autod ei saaks kummi vilistada…tõrjutakse viimanegi suve suurüritus linnast välja.
Kui see show ka mujale kolib, siis pole tõesti siin konnatiigis midagi teha ega vaadata…..kurb…aga tõsi

võtke
1 aasta tagasi

tempo tõstmiseks go go tüdrukud appi

Tee ehitaja
1 aasta tagasi

No siis on 2029 see poolekilomeetrine lõik valmis! On ikka käpardid seal lv!!

Pluuto
1 aasta tagasi

Eestimaal kive vist polegi? Kehv projekt- sellised kivid.Kui saaks vana tänava tagasi!!Ûhe talve järel on see kivitee orgude kõrgustike tee!!

Juku
1 aasta tagasi

Paigaldajajaid alles aetakse mööda kuulutseportaale taga. Tahker on muidugi huvitav sell…paneb kive. Kes paneb naisi…kes kive 😀

Mann
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

Juku vist mõtleb kogu aeg panemisest !

Pluuto
1 aasta tagasi
Reply to  Mann

Kas i meeldi? See ju tore……sõna!!