Aivar Riisalu on visiidil Koreas

Lääne Elu

info@le.ee

Aivar Riisalu: „Olen veendunud, et mul on oma käsuga õigus panna omad inimesed tööle sellisesse formatsiooni, nagu probleem seda nõuab." Foto: Urmas Lauri
Aivar Riisalu. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu on koos Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga sel nädalal ametlikul visiidil Korea Vabariigis, kirjutab Postimees.

Riisalu on visiidil kaasas Tallinna volikogu liikme ja innovatsioonikomisjoni esimehena, vallavanema tööst on Riisalul sel nädalal puhkus ja teda asendab vallavalitsuse liige Janno Randmaa.

Visiidil kohtuvad Tallinna esindajad Korea Vabariigi Rahvusassamblee esimehe Park Byeong-Seungiga ja selle eelmise esimehe Moon Hee-sangiga. Kavas on ka kohtumised Gyeonggi provintsi asekuberneri Lee Han-gyuga ja Uijeongbu linnapea Ahn Byeong-Yongiga.

Neli päeva kestev visiit hõlmab ka Shinhani ülikooliga tutvumist ja riigis loomemajandust koordineeriva Korea Loomemajanduskeskuse külastamist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
1 aasta tagasi

Rahvas kas te ei usugi enam, et käinud ja näinud juhid meid helgema homse poole juhivad? L-Korea on üks meie uue reaalsuse riike maailmas. Isreal on teine selline.
Kolm korda võite arvata miks.

nüüd
1 aasta tagasi

siis kõik valla põllud riisi alla

Lollidemaa
1 aasta tagasi

See on vallale väga kasulik reis, rahvas rõõmustab!

Maskott kardab tööd
1 aasta tagasi

Väga asjalik, vallavanem on ära just volikogu istungi nädalal. Ega ta seal oskagi midagi teha, muud mula tuleb tal vabalt, aga “vallavanema infot” veerib paberi pealt maha. Volikogu komisjonides pole teda ka nähtud, seal pigem kohal Randmaa. Vaat sellise narr-vallavanema kõpitses Lõhmus vallale.

Pluuto
1 aasta tagasi

Lõbusõit rahva rahaga? Mida härra sinna ära kaotas või mida otsib? köögitöölist ehk?

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Pluuto

Kelle raha eest siis veel? Või on veel olemas mingi eraldi raha selleks puhuks?