Ukrainlased otsisid värbamispäeval tööd

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Malle-Liisa Raigla fotod

Esmaspäeval oli Haapsalu kultuurimajas värbamispäev, mida peamiselt külastasid tööd otsivad Ukraina sõjapõgenikud.

Kohe, kui kell sai 11, sisenes messile ligi sada inimest – peamiselt tööd otsivad ukrainlased, sekka ka mõned eestlastest tööotsijad. Messil oli 17 tööandjat, kellel oli kokku pakkuda enam kui 30 töökohta peamiselt tootmises ja teeninduses – otsiti kokki, abikokki, teenindajaid ja koristajaid.

Kõik tööandjad olid toonud messile kaasa eesti- ja venekeelsed voldikud, mõned lisaks ka ingliskeelsed. Mitmel said venekeelsed materjalid otsa ja tööst huvitatud hakkasid voldikuid üles pildistama.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
2 aastat tagasi

On näha juba linnas erinevatel töökohtadel. Üritavad eesti keelt ka rääkida. Uskumatult tublid. Kui vastupidi oleks ja ise Ukrainas oleks tööl üritaks ka ikka juba Ukraina keelt rääkida.

ainult
2 aastat tagasi

30 töökohta selles pöhjamaa veneeetsias, kus on suviti pea 60 söögikohta avatud, ja käib pidev kurtmine , et töölisi pole

Kuido
2 aastat tagasi
Reply to  ainult

Põhjamaade Veneetsia eksisteerib ainult sügisel.. Kui torm Paralepas ja Promenaadil ujutab.. 😍