Läänemaa haiglas on viis koroonaviirusega patsienti

Viga saanud õpilasega Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonda pöördunud maadlustreener sai ebaviisaka kohtlemise osaliseks. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa haiglas oli esmaspäeval viis koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest kolm on üle 90-aastased.

Läänemaa haigla ravijuht Alge Vare loodab, et varsti saab osakonna sulgeda. „Järk-järgult oleme vähendanud,” ütles Vare. 29. märtsist on koroonaosakonnas kaheksa voodikohta, enne seda oli 1,5 nädalat 10 voodikohta. Kui haigla koroonaosakonna 10. veebruaril avas, oli seal 18 kohta.

Kokku on 10. veebruarist 4. aprillini Läänemaa haiglas koroona tõttu haiglaravi vajanud 67 patsienti. Vare lisas, et iga päev jõuab ka EMOsse koroonaviirusega patsiente, kellest kõiki ei hospitaliseerita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments