Epistel Valgusevalitsuse taastulemisest ja kosmilisest kaitsest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas! Küllap olete kõik juba osa saanud kõige uuemast terrori- ja laimukampaaniast, mille meie „päikesetõusuvalitsus”, mis tegelikult on hoopis loojanguvalitsus, on valla päästnud eelmise valitsuse koosseisu vastu. Nii paisati sel nädalal kogu peavoolumeedia täis õelaid paskville ja valeuudiseid selle kohta, kuidas Keskerakond, Isamaa ja EKRE olevat salaja üritanud uuesti võimule tulla.

Aga mõelge nüüd ise oma peaga: miks oleks neil vaja võimule tulla salaja? Nende poolt on ju terve rahvas. Nad saavad võimule tulla ka täiesti avalikult ja siis ei tormleks meeleavaldajad Toompeale mitte protesteerima, vaid neile toetust avaldama, ja sunniks koos nendega „päikesetõusuvalitsuse” Toompealt üldse lahkuma, sabad jalge vahel ja häbinägu peas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Siin pole imestada midagi sest terve maailm elab tõejärgses ajajärgus kus kellegi mõttelend,arvamus,unistus,jommis pea või dementne nägemus onngi kogu tõde.
Peavoolu meedia aga võimendab neid lugusid edasi nagu Göebbels omal ajal !