Puhumisreid tuvastas Haapsalus ühe joobes juhi

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

1. aprilli õhtul ja 2. aprilli öösel kontrollis politsei mitmel pool Haapsalus mootorsõidukijuhtide kainust.

Kokku puhutati 443 sõidukijuhti, neist üks oli joobetunnustega. „Ka üks alkoholi tarvitanud sõidukijuht on liikluses liiga palju. Enne sõiduki juhtima asumist peab olema enda kainuses kindel, sest alkoholi tarvitanud juht on liikluses suureks ohuks nii endale kui teistele,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No mis
2 aastat tagasi

Lõpetagu juba ükskord ära oma null promilli, siis läheb statistika ka kohe palju paremaks. Kui joobes see üks juht oli siis? Avaldatut numbrit pole, järelikult väga joobes ikka ei olnud. Ma ei saa aru kuidas lähimiriikides võid lõunasöögi kõrvale pokaali veini võtta või õlle, aga siinmaal ei saa seda mitte kuidagi tolereerida!!?

Lugeja
2 aastat tagasi
Reply to  No mis

No mis! Oled vist samasugune joodik,kui seadus on 0.00 järelikult nii ongi,roolis ikka kaine peab olema,aga tundub et oled samasugune roolijoodik,miks peab üldse lõhnadega või purjus rooli ronima,maga kaineks,küll jääd ka varsti vahele.

No mis
2 aastat tagasi
Reply to  Lugeja

Magan kaineks ja siis jään varsti vahele! Millega ma siis enam vahele jään jääb arusaamatuks?