Sinilille märgid veteranide toetuseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Eile algas kõikjal Eestis Sinilille kampaania, kus Sinilille märkide müügist saadav tulu läheb veteranide toetuseks.

Nagu ka eelmistel aastatel, müüvad naiskodukaitsjad Sinilille märke nii ettevõtetes, asutustes kui ka kauplustes. „Tänavu tuleb ka tänavamüük,” ütles Kruus. Paaril viimasel aastal pole tänavamüüki koroonapiirangute tõttu tehtud.

Kõik naiskodukaitse Lääne ringkonna kuus jaosakonda korraldavad Haapsalu jaoskonna esinaise Maire Kruusi sõnul ka avalikke üritusi. Haapsalus tuleb näiteks orienteerumismäng „Otsi sinilille” – linna eri paigus paneb naiskodukaitse üles punktid, kus tutvustab oma tegevust ja kus saab lahendada ülesandeid. Mis kuupäeval mäng toimub, pole Kruusi sõnul veel otsustatud.

2014. aastast viib Eesti vigastatud võitlejate ühing koos naiskodukaitsega igal kevadel aprillis läbi Sinilille kampaaniat, mis kutsub üles kandma Sinilille rinnamärki kaitseväe ja kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste tunnustuseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments