Galerii: kaubamaja parklas algas asfaldi freesimine

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna hommikul algas pooles Haapsalu kaubamaja parklas asfaldi freesimine.

Eile õhtul sulgesid Rannavesi Ehitus OÜ töötajad pool kaubamaja parklat – peauksest vanalinna poole jääva osa. Täna hommikul algas parklas asfaldi freesimine. Esimesena freesisid töömehed endise taksopeatuse asfaldi. Seejärel algab freesimine ka parklas.

Senine taksopeatus läks remonti, sest sinna tulevad uued parkimiskohad. Tulevikus on taksodele kohad ette nähtud parkla Tallinna maantee poolsel küljel.

Kaubamaja parkla remont peaks suve alguseks valmis olema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi
2 aastat tagasi

See punavägede monument tuleks kah freesida ja saaks linna tänavaaukudesse täidet. Praegu just paras aeg selleks.

mell
2 aastat tagasi

Imeline park keset linna, mänd on kasvanud juba pingini, kus istuvad elu näinud habemetes mehed, kes vägijooki pruugivad. Vabandust väljenduse eest, aga see on reaalselt sitta ja sodi täis koht, mis krdi mälestuskoht see selline on. Miks ei võiks seda sealt ometi viia lugupidavamasse kohta, sinna saaks aga parajalt taksodele mõeldud parkla ruumi juurde…mõtte koht, mis oleks võinud olla juba vähemalt 15 aastat tagasi realiseeritud.