Sinsay avas Haapsalus uksed

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Fotod: erakogu

Täna avas Haapsalu kaubamajas uksed Läänemaa esimene Sinsay kauplus.

1000 ruutmeetril laiuv Sinsay on keskuse suurim rentnik ja annab tööd 15 inimesele.

Haapsalust pärit LPP tegevjuhi Kaidi Kase sõnul on seni kõik väikelinnades avatud kauplused kohalike poolt hästi vastu võetud ja näeb taskukohase hinnaga Sinsay riietele, jalanõudele ning kodu- ja ilutoodetele turgu ka Haapsalus. „Kui mullu tuli Haapsalu inimestel sõita sügisriiete šoppamiseks bussiga poolteist tundi Tallinnasse, siis sel aastal saab sooja talvejope kätte Haapsalu südalinnast. Usun, et Haapsalu Sinsay kauplusesse jõuavad turistid ka välismaalt, näiteks praamiga Hiiumaalt,“ naljatles Kask, kes tõi aastate eest Läänemaale ka tuntud mööblikaupluse Jysk.

Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay moebrände haldav LPP kasvab Eestis hoogsalt. Peamine fookus portfellis on menukal moebrändil Sinsayl – lisaks Haapsalule tegi Sinsay sel aastal uksed lahti ka Võrus ja Kohtla-Järvel ning novembris avatakse Sinsay kauplused ka Tallinnas Mustamäe keskuses ja Jõhvis Tsentraali kaubanduskeskuses.

Uute poodide avamisega avab LPP Estonia sel aastal ligi 60 uut töökohta, kokku annab LPP Eestis tööd rohkem kui 400 inimesele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ccp
1 aasta tagasi

Takko, pepco, sinsay… Ehk aitaks sellest Aasia lapstööjõu toodangust?

Miks mitte Lindex, kus asjad peavad ka paar pesu vastu ning säilitavad suurust?

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Paluks siis Reserved ka juba avada.

Leena
1 aasta tagasi

Jälle tite staff!!! Haapsalus elanikkond vananab ja tittesid ei tule enam kusagilt. Noored pered kõik kolinud ära,tööd ju pole.

pohmell
1 aasta tagasi

kas ikka avas…

haapsallane
1 aasta tagasi

samasugune jama nagu pepcoski, milleks küll

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  haapsallane

Pepcos esialgu ikka oli midagi. Nüüd ei leia lastele midagi. Suurused ei vasta.

Troska
1 aasta tagasi

Kas Hiiumaa on juba välismaa? Ma olen kõik tähtsamad uudised maha maganud….

Pook
1 aasta tagasi

Milleks haapsalu asukatele sinsay ja muud sodi müüvad poed. Meie inimesed ostavad riideid humanast ja samaariast hinnaga paar euri tükk ja rahvast on murdu.