Posti tänav ja pool kaubamaja parklast on liiklusele suletud

Posti tänavale viivad teed on taradega suletud. Foto: Malle-Liisa Raigla
Posti tänavale viivad teed on taradega suletud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kolmapäeva hilisõhtust on ehituse tõttu suletud pool kaubamaja parklast, täna kell kümme saabub asfaldifrees ja algab parkla ümberehitamine.

Ettevalmistustööd algasid kaubamaja parklas juba läinud neljapäeval, kui ehitajad eemaldasid endises taksopeatuses sillutise ja vedasid seal sadeveetrasse. Nüüd on ehitus nii kaugel, et pool parklat – peauksest vanalinna poole jääv osa – tuleb ehitamiseks sulgeda. Kui üks pool parklast on valmis, algab ehitus teisel parkla poolel.

Esmaspäeva õhtust on suletud ka talvel liiklusele avatud olnud Posti tänav, et teha ettevalmistusi tuleval nädalal algavaks remondiks. Posti tänavat remontiva YIT ASi objektijuht Riho Tahker on öelnud, et liikluseks suletakse tänav nädal varem, et inimesed harjuks muutunud liikluskorraldusega. Seetõttu on kõigile Posti tänavaga ristuvatele teedele, sealhulgas ka kaubamaja parkla väljasõidu juurde pandud suured aiad, millest autoga mööda ei saa.

Mullu 5. juulil alanud ja novembri lõpus külmade tõttu pausile pandud Posti tänava remonti on plaanis jätkata tuleval esmaspäeval, 4. aprillil.

Nii kaubamaja parkla kui ka Posti tänav peaksid lõplikult valmima juunis.

Suveks peaks valmima ka mullu alanud Kiltsi tee remont. Millal Kiltsi tee liiklusele suletakse ja seal remont algab, pole veel teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas valis ekre
2 aastat tagasi

Stagnaaeg linnas kestab juba 30 aastat, aga sellist rahva nörritamist ja rahva raha oma tasku pistmist kui nüüd viimastel aastatel pole siin varem nähtud 🙁

Korra valvur
2 aastat tagasi

Kas meie väike linnake tahab korruptsioonipealinna auväärse tiitli tallinalt üle võtta? pätid-vargad ei maga!

korda
2 aastat tagasi

Sõimad ja hädaldad. Parkla remondist on jutt, väga hästi ju.

Heinz
2 aastat tagasi

Mida sa jälle vingud? Tuju halb, pea valutab? Nägid sa kui keegi raha oma tasku pistis või jälle unes?