Juhtkiri: kes valetab?

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu Posti tänava ehituse ja sellele järgnenud aja jooksul on probleemide ilmnedes käinud pidevalt üksteise süüdistamine. Vastutust pole tahtnud võtta keegi. Küll on projekteerija öelnud, et ehitaja ei teinud töid projekti järgi, ja ehitaja vastanud, et tegi täpselt projekti järgi ja seepärast ei vasta tulemus nõuetele. Kõige tipuks viskas mullu kivi kõigi osapoolte kapsaaeda maastikuarhitekt, kes teatas, et teda pole üldse kaasatudki.

Haapsalu linnavalitsuses teede ehitamise eest vastutav aselinnapea Innar Mäesalu pole ühegi vea ilmnedes probleemi näinud. Olgu veaks seaduste või määruste rikkumine – viga on parandama hakatud alles siis, kui kaelas on menetlus või avalik surve; lõpuks on kõik vead kinni maksnud Haapsalu maksumaksjad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tõesti
11 kuud tagasi

See posti tänava ehitus on tõestii uskumatu käkerdis. Lipp-lipi peal, lapp lapi peal ilma nõela pistmata ütlus sai uue tähenduse.
Olen vaadanud imestusega ka neid rattaradasid – osa siis ühel pool puid sõidutee ääres, teisal keset kõnniteed (ja ikka jupp on ja jälle jupike pole).
Oleks saanud ju sõidutee autodele ka nii teha, et pool tänavat on parempoolne liiklus, aeg-ajalt vasakpoolne ja osadel lõikudel ei saa üldse aru kumba pidi on.
Tõeline ekstreem meil siin.

Vau
11 kuud tagasi

Vau, mis uudis see veel, et maastikuarhitekti polegi kaasatud? Kes siis oma hariduselt Posti tänava projekteerija Kersti Lootus on? Vast ikka maastikuarhitekt või ma eksin?

linna
11 kuud tagasi

teenetemärk anda

Tee ehitaja
11 kuud tagasi
Reply to  linna

Sellele, kes tee korda teeb!

kohatu
11 kuud tagasi
Reply to  Tee ehitaja

nali

preemia
11 kuud tagasi
Reply to  linna

samuti, puhkuse ajal asendamise eest