Haapsalu soojatorud said pildile

Helikopter pildistab täna soojuskaameraga Haapsalu torustikke. Foto: Utilitas
Helikopter pildistas soojuskaameraga Haapsalu torustikke. Foto: Utilitas

Teisipäeva hilisõhtul pildistas energiakontsern Utilitas Haapsalus helikopterilt termokaameraga kaugküttetorustikke. Pildistamisega kaardistas ettevõte torustike tehnilist seisu.

Utilitase kommunikatsioonijuht Olga Petrova ütles, et teisipäeva õhtul läks pildistamine hästi ja rohkem ei ole vaja Haapsalus soojatorustikke vaja pildistada. Tulemustest on aga veel vara rääkida.

Soojatorustikke pildistas ettevõte hilisõhtul, sest pildistamiseks oli oluline päikesevalguse puudumine.

Lisaks Haapsalule pildistas Utilitas soojavõrke ka Keilas, Tallinnas ja Maardus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
minge piip
2 aastat tagasi

hindasid hakake heada allapoole laskma parem. mingi hooldustöö ei ole siinmail põhjus järgmiseks aastaks topelthinda küsida. t*ra, ma maksan siin sooja eest pea sama palju kui soomes maksaks. kus aga palk teie arust on piisavalt hea et plusskraade niivisii tuppa lubada

Misasja
2 aastat tagasi
Reply to  minge piip

Iga mees küsib ikka palganumbri endale ise ju, mitte ei virise kuskil kommenteerides, et teised tema palgas süüdi. Mõelda natuke!

Huvitav
2 aastat tagasi

Pildi all lugedes teksti, siis paneb imestama, kui palju on linn väikese ajaga arenenud. Linnapildilt on näha, et tekkinud on juurde mcdonalds ja citymarket.