Lääne malev sai uue staabiülema

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Märtsi alguses astus kaitseliidu Lääne maleva staabiülemana ametisse kapten Ivo Turja.

Lääne maleva pealiku Andres Välli sõnul tuli õhutõrjuja taustaga endine kaitseväelane Turja Lääne malevasse kaitseliidusisese rotatsiooni korras. Enne Lääne malevasse tulemist oli Turja Saaremaa maleva staabi- ja väljaõppeülem.

Välli sõnul on staabiülema peamised töökohustused seotud personalijuhtimise ja väljaõppega. Malevapealik lootis, et uus staabiülem toob malevale uut hingamist ja energiat. „Uue staabiülema tulekuga loodan saada värskeid mõtteid igapäevastesse tegevustesse. Väljastpoolt malevat tulnud inimesed toovad tavaliselt sisse teistsuguseid vaateid ja kogemusi, mis ei pruugi alati olla halvad,” ütles Välli.

Turja on ligi 19aastase teenistuskogemusega ohvitser, kes on teeninud õhutõrjepataljonis rühma- ja patareiülemana.

Seni Lääne maleva staabiülema ülesandeid täitnud kapten Jüri Tõnisma läks Välli sõnul reservi. „Aga ta on lubanud tegelda edasi riigikaitselaagriga ja arendada Haapsalu Merekotkaste rühma,” lisas Välli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments