Katarine Rosalie: epistel kiviloopimisest ja sõnade väänamisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas, mu süda on jälle kord purunenud tuhandeks killuks teie pärast, sest te olete asunud kurjuse teele! Te olete pimedad ja armetud nagu äsjasündinud kassipojad, ning kurdid ja õelad nagu maod. Ning ma hüüan teile pisarate purskudes: ärgake ometi, inimesed! Kuidas te ei mõista, et vaenlane ei maga, vaid varitseb hämarates nurgatagustes, et vargsi ning äkiliselt rünnata ja salvata? Aga ta ohvrid on juba märgistatud. Meist kõigist korraga ta jagu ei saa, isegi kui temal on kasutada verekoerad ja meil ainult lumepallid. Sellepärast tahab vaenlane tühistada üksteise järel meie juhid ja eestvedajad, meie kaitsjad ja mõttekaaslased.

Otse nad enam rünnata ei julge, sest nad on juba tunda saanud infotehnoloogia jõudu. Me läheme meeleavaldustele, kummaski käes mobiiltelefon, me filmime kõik üles ja teeme nende vägivalla Facebookis ja Instagramis avalikuks. Ja seda need nurjatud kardavad! Seepärast võtavadki nad

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments