„Soo” tõi haapsallased kinno

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Oskar Lutsu samanimelise jutustuse järgi vändatud „Soo” tõi esimese kahe päevaga Haapsalus kinno ligi 300 vaatajat.

Haapsalu kultuurikeskuse kino- ja turundusjuhi Vendo Jugapuu sõnul on see viimaste kuude ja isegi kogu koroonaaja rekord – reedesele ja laupäevasele seansile tuli mõlemale 130 vaataja ringis. „Kokku näitame viis korda, aga huvi korral on võimalik ka juurde panna,” ütles Jugapuu. Ise ei ole ta „Sood” veel näinud. „Aga naaber käis vaatamas ja kiitis,” ütles Jugapuu.

Koroonaajal on „Soo” edu Haapsalu kinos on võrreldav vaid Andrus Kivirähki samanimelisel näidendil põhineva „Eesti matusega” tänavu juunis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
maris, 2 sordi inimene
2 aastat tagasi

Tahaks näha, aga ei saa kinno minna, sest kovid-pass on aegunud…..