Aivo Paljasmaa: Kamila ja Eteri lugu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Tänavuse hooaja iluuisutamisekomeet Kamila Valijeva põles olümpiaareenil läbi ja sai treener Eteri Tutberidze käest sugeda.

Uisutaja nõtked põlved lõid kergelt võbisema, kui ta alustas kava lõpetavat piruetti. Maurice Raveli sugestiivse „Bolero“ üha intensiivsemaks ja jõulisemaks muutuva lõppakordide saatel vuhisenuks jääareeni kõrge lae alla nagu mingi irvitava näoga viirastus. Mitte keegi kohalolijaist ei pannud seda tähele. Inimesed vaatasid arusaamatuses jääovaalile, kus enne tänast õhtut neid alati oma esinemisega lummanud imeuisutaja lõpetas oma läbikukkunud etteaste.

Poordi taga ootas treener, kelle nõelteravad silmad pildusid juba kurje sädemeid. Uisutaja habras kuju vajus veelgi enam longu ja ta kattis näo kätega, et varjata silmi tungivaid pisaraid. Sel hetkel libises üle areeni tume vari.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments