Kaie Ilves sai Lihula postipunkti loo eest pressipreemia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaie Ilves. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kaie Ilves. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lääne Elu ajakirjanik Kaie Ilves võitis maakonnalehtede olemusloo kategoorias ajakirjanduspreemia oma mais ilmunud reportaažiga Lihula raamatukogus avatud postipunktist.

Lääne Elus 20. mail ilmunud „Postipunkt raamatukogus – õnnistus või katastroof“ kirjeldab elu Lihula raamatukogus pärast seda, kui raamatukogutöötajad pidid Lihula postkontori sulgemise järel hakkama oma põhitöö kõrvalt tegema ka postitööd, saamata selleks vastavat koolitust ja lisatasu.

„On hea meel, jah. Ikka on hea meel,” tunnistas Ilves, kes esiti preemia saamist uskuda ei tahtnud ja palus sellest kuuldes üle kontrollida, ega mingit eksitust ei ole.

Maapostkontorite kadumisest ja sellest, kuidas postiteenus küüniliselt maainimestest järjest kaugeneb, on Ilves kirjutanud aastaid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kersti
2 aastat tagasi

🌹🍰🍾💓

Lugeja2
2 aastat tagasi

Endast saate kirjutada lausa mitu artiklit samast teemast, aga näiteks Läänemaal paar tundi tagasi toimunud tõsisest õnnetusest ei midagi. Milleks selline eneseimetluse ajaleht? Kohalikest probleemidest te nagunii ei kirjuta, Haapsalu ja Lääneranna halvad, Lääne-Nigula hea, kes teid usub enam? Preemia saanud isik on vägagi tuntud selle poolest, et faktid teda ei häiri, tihti ta nendeni ei jõuagi enne artikli kirjutamist.

Lugeja
2 aastat tagasi

Palju õnne! Kaie Ilvese kirjutisi on meeldiv lugeda!
Neid ilmub vahest harva ka ajakirjas Lemmik, kus teised autorid on pehmelt öeldes keskpärased.
Edu, jaksu ja jätkuvalt nobedat sulge Kaie Ilvesele!