Läänemaale koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud

Elen Freivald

elen@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul Läänemaale uusi koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud. Ööpäeva jooksul tegi koroonatesti 30 läänlast.

Hommikuse seisuga on haiglas 256 inimest, kellest 194 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 157 ehk 81% on vaktsineerimata ja 37 ehk 19% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 35 uut haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest, kõik olid vaktsineerimata: 78-aastane naine, 80-aastane mees, 82-aastane naine, 86-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4670 testitulemust, millest 386 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 217 vaktsineerimata ja 169 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 1698 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 280. Hommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 249 982 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 60,8 protsenti.

Eestis on tuvastatud kokku 395 koroonapositiivset, kelle puhul viitab genotüpiseerimine omikron tüvele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Murelik kodanik
2 aastat tagasi

”Läänemaale lisandus kaheksa koroonaviirusega nakatunut”…….mis nüüd saab siis!!??- – – kas peab evakueeruma või mis?

mõni teine haigus
2 aastat tagasi

Kas grippi ka Keegi haigestus? Enam vist ühtegi teist haigust ei eksisteeri ja covidi statistika on kõige vajalikum info maailmas.

Kaieke.
2 aastat tagasi

Uskumatu??? Varasemad päevad muudkui 13 ja 13 ja 11…jne lisandubki. Ja keegi kusagil ei kirjuta, mis kus kolded Haapsalus?

olen
2 aastat tagasi

Haapsalu on weel waba linn