Naine lõi meest harjaga

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädalal sai Haapsalu politsei 29 väljakutset. Viiel korral alustas politsei kriminaalmenetlust ning 35 korral väärteomenetlust.

Reedel, 10. detsembril püüdis 21-aastane naine Kaubamaja Konsumist varastada kõrvarõngaid. Kaupluse turvatöötaja pidas naise kohapeal kinni ja kaup tagastati. Politsei alustas naise suhtes väärteomenetlust.

Samal õhtul teatas murelik inimene alkoholi tarvitanud mehest, kes võib joobeseisundis autoga sõitma minna. Kontrolli käigus peatasid politseinikud Haapsalus sõiduauto Peugeot, mida juhtinud 49-aastasel mehel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused ja politsei alustas väärteomenetlust.

Laupäeval, 11. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust 54-aastase mehe suhtes, kes tõukas Haapsalus Karja tänaval toidukoha ees 34-aastast meest, kes tõukamise tagajärjel kukkus.

Samal õhtul sai politsei teate Lääne-Nigula vallast, kus 26-aastane mees vägivallatses oma 54-aastase emaga. Politsei pidas noormehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Ööl vastu 13. detsembrit sai politsei teate, et ühes Haapsalu korteris lõi 33-aastane naine 54-aastast meest harjaga, mille tagajärjel sai mees viga. Juhtunu täpsed asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

12. detsembril sai politsei teate, et Haapsalus Raudteetammi teelt varastati lukustamata elektritõukeratas. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Laupäeva õhtul kontrollis politsei Haapsalus ja Lääne-Nigula vallas sõidukijuhtide kainust. Kokku kontrolliti 178 autojuhti, kellest ühel, 51-aastasel mehel, tuvastas politsei alkoholi tarvitamise tunnused. Tema suhtes alustas politsei väärteomenetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
see
1 aasta tagasi

le uudiste tase

Peakiri...
1 aasta tagasi

….peaks olema:
“Naine haris meest!”

Pille.
1 aasta tagasi

Nagu lasteaias.

millal
1 aasta tagasi

me meeste turvakodud saame, õudne hakkab, kui neid ridu lugeda

Mats
1 aasta tagasi

Kae kus lammasihver või meest harjaga togima.Sihukesel tuleks kohe mees käest ära võtta.