Taebla sai esimese DPD pakiautomaadi

Elen Freivald

elen@le.ee

DPD pakiautomaat Taeblas. Foto: erakogu
DPD pakiautomaat Taeblas. Foto: erakogu

Taebla elanike soovil paigaldati reedel Taebla Konsumi kõrvale uhiuus DPD pakiautomaat.

DPD tegevjuhi Remo Kirsi sõnul sai juba paigaldamise päevast küll automaadist pakke teele panna, kuid e-poodide nimekirjadesse ja DPD iseteeninduskeskkonda jõuab pakiautomaadi valik paari päeva jooksul pärast paigaldamist. „Siis on võimalik pakke DPD Taebla pakiautomaati tellida ka e-poodidest,” ütles Kirss.

Kirsi sõnul ei jää Taebla kindlasti viimaseks Läänemaa asulaks, kuhu DPD pakiautomaat lähiajal paigaldatakse. Kuhu järgmised pakiautomaadid tulevad, ta veel ei nimetanud. „Taebla sai välja valitud koos Lääne-Nigula valla töötajatega, võttes arvesse ka DPD plaani katta Eesti geograafiliselt pakiautomaatidega ning jõuda võimalikult paljude inimeste kodude lähedale,” ütles Kirss. Tema sõnul mängis pakiautomaadi paigaldamisel rolli ka asula elanike arv. „Klientidelt tuli Taebla kohta palju sooviavaldusi,” lisas Kirss.

Saadetise saab teele panna, vormistades paki kas DPD automaadi juures või iseteeninduses. Kirss nimetas eelisena seda, et DPD pakiautomaadist saab pakke teele panna nii üle Euroopa asuvatesse pakiautomaatidesse kui ka sihtriigis kulleriga otse aadressile ja vastupidi. „Peab ära märkima, et pakiautomaati paki tellimine on keskkonnasõbralikum kui ukseni pakivedu ja keskkonnasäästule orienteeritud tegevused on DPD-le äärmiselt olulised,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments