Läänemaa aasta teo ja toote valimine lükkub uude aastasse

Elen Freivald

elen@le.ee

Kersti Palmiste. Foto: erakogu
Kersti Palmiste. Foto: erakogukersti palmist

Kui esialgu tahtis SA Läänemaa kuulutada Läänemaa aasta parim toote ja teo välja 18. novembril toimuval ettevõtjate galal, siis koroonapandeemia tõttu lükkub gala uude aastasse.

SA Läänemaa ettevõtluskonsultandi Kersti Palmiste sõnul on gala edasilükkamine seotud valitsuse soovitusega, et avalik sektor jätaks 10. jaanuarini ära kõik mitte hädavajalikud koosviibimised. „Loodame, et saame kõike taas korraldada jaanuaris,” ütles Palmiste. Palmiste sõnul on just gala stiilis üritus inimeste tunnustamiseks parim viis.

Läänemaa aasta toote ja teo kandidaate sai esitada 25. oktoobrini. Kui palju ühes või teises kategoorias kandidaate esitati, Palmiste veel ütlema ei soostunud. „Oleme esitatud kandidaatidega väga rahul, aga praegu veel ei avalikustaks kandidaatide arvu ega ka muud,” ütles ta.

Kandidaate on gala edasilükkumisest teavitatud. „Inimesed saavad aru, sest on ju kõigi huvides, et viiruse levik ometi vaibuma hakkaks,” lisas Palmiste.

Uut kuupäeva veel paika ei ole pandud. „Eks kõik sõltub ümberringi toimuvast,” ütles Palmiste.

Läänemaa aasta parimat toodet ja tegu selgitatakse kolmandat korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
toode
2 aastat tagasi

on käkk ja tegu on käkitegu