Antti Kammiste räägib Iloni Imedemaal oma lapsepõlvest

Antti Kammiste. Foto: erakogu.
Antti Kammiste. Foto: erakogu.

Pühapäeval, 24. oktoobril kell 12 on Iloni Imedemaal jututund Antti Kammistega.

Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõutsi sõnul on kavas koos publikuga luua kodune ja õdus õhkkond mõnusaks vestluseks. „Räägime Haapsalust pärit Antti Kammistega tema lapsepõlvest. Päris esimesest mälestusest Haapsalus, kodust, sõpradest, mängupaikadest ja mängudest, koolist, argipäevast ja tähtpäevadest. Võib-olla muustki. Eks paistab, millistele radadele meie vestlus viib,” rääkis Kõuts.

Vestlussarja eesmärk on pöörata tähelepanu lapsepõlvekodu teemale, mida käsitleb veel aasta lõpuni Iloni Imedemaa teisel korrusel avatud Ilon Wiklandi juubelinäitus. Erinevas eas haapsallased saavad meenutada oma lapsepõlveaega väikeses mereäärses kodulinnas.

Kohtumine on osa publikuprogrammist, mis on pühendatud Ilon Wiklandi näitusele „Lapsepõlvekodu Iloni piltidel”.

Pärast umbes tunniajast vestlust on osalejatel võimalik tutvuda ka näitusega lähemalt.

Vestlust saab kuulata muuseumipiletiga.

Kohtumisi Haapsalust pärit tuntud inimestega on plaanis veelgi. Näiteks tuleb novembris vestlussarja „Lapsepõlvekodu – Haapsalu” raames Iloni Imedemaale külla Lauri Luik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
milleks
2 aastat tagasi

rääkida, parem kirjutada endast ooper või ballett, see praegu moes