Lääne-Nigula volinikud vaidlesid eelarvestrateegia üle

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa (vasakul) ja volikogu esimees Neeme Suur (keskel) kasutasid vaheaega nõu pidamiseks. Foto: Kaire Reiljan

Neljapäeval oma viimast istungit pidanud Lääne-Nigula vallavolikogul polnud palju puudu sellest, et sarnaselt Lääneranna vallaga jäänuks neil valla eelarvestrateegia kinnitamata.

Volikogu istungil tekitas vaidlusi see, et varem kokku lepitud investeeringud nagu 400 000 eurot Oru kooli rekonstrueerimiseks, 400 000 eurot Risti lasteaia ehituseks ja 350 000 eurot Kullamaa kooli võimla ehituseks oli tõstetud kokkulepitust aasta hilisemaks ehk aastasse 2025. Samal ajal on strateegia järgi 2022. aastasse planeeritud 391 000 euro suurune investeering Taebla kooli vana maja võimla remondiks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taebla
2 aastat tagasi

on nagu pommiauk- kõik on tegemata- kool, staadion võimala, kultuurisaal vallamajas- pool Taeblat on ilma veevärgita ja kanalita, haljasalad räämas. Hetkel on ahnitsetud enda kõhu alla nii palju , kui võimalik. Seepärast ei soovitud ka osavaldu- need ju seisavad pisut ka oma kogukonna eest. Mida seal need aastad üldse tehtud on – see on miljoni dollari küsimus?

Krista
2 aastat tagasi
Reply to  Taebla

Mis see kullamaa parem on!
Transport, infrastruktuur, tööhõive – null!
Elu maal ripub juuksekarva otsas!