Lääne-Nigula sai finantsjuhi Tallinnast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula valla arendusnõunik Maila Pardla. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula valla arendusnõunik Maila Pardla. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsuse finantsjuhina alustas eelmisest nädalast tööd tallinlane Jaan Soots. „Täitsa värske, paar nädalat on ta ametis olnud,” ütles vallasekretär Kersti Lipu. „Finantsjuhti oli raske leida, ümbruskonnast ei ole neid võtta,” lisas ta. Lipu sõnul käibki Soots tööl Tallinnast.

Arendusnõunik Maila Pardla on vallavalitsuses ametis olnud alates juunist. Sel nädalal alustas Taebla piirkonna kultuuri- ja sporditöö korraldamist Maris Siemes. Nii Pardla kui ka Siemes on mõlemad lõpetanud Taebla kooli.

Pardla oli kümmekond aastat tagasi siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler ning hiljem korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna õigusnõunik. Ta on olnud ka ministeeriumi Euroopa Liidu nõunik Brüsselis.

„Maris tuli koos perega tagasi kodukohta Hollandist,” ütles vallavalitsuse kultuuri- ja spordinõunik Varje Paaliste. Siemes on Tallinna ülikooli lõpetanud rekreatsioonikorraldajana, Hollandis õppis ta ülikoolis e-turundust. Siemese tööülesanne on ka valla ajalehe toimetamine ja valla Facebooki konto haldamine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahi nalja
2 aastat tagasi

Peamine on kultuuritöö korralduses on Facebook ja seinalehe toimetamine? Kas tõesti on vaja finantsjuhti, eriti eelarvest raha saavale KOVile?

on siis naljakas?
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Mitte PEAMINE vaid KA selline ülesanne. Mis seal halba on?

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

jälle häda?

Mnjah
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Eks ullikestele ongi raske mõista sõna kommunikatsioon ja selle juhtimise sisu vallavalitsuse juures. Miinuseladumine näitab ju selgelt, et kohaliku omavalitsuse struktuuris ja juhtimises ning kohalikes tuleks kvaliteeti ja pädevust tõsta ehk äkki tõesti aitab uute inimeste sissetoomine väljaspoolt sellele protsessile kaasa.

Eduard
2 aastat tagasi

Tänu Jumalale. Koha pealt ju ajuďega inimest võtta pole.

aju
2 aastat tagasi
Reply to  Eduard

Te paistate hästi kohapealseid inimesi tundvat. Aga kahju, et liigute omasuguste ehk vähemate vaimsete võimetega inimeste ringkonnas ja teistega kokku ei puutu, et nii üldistava teesi üllitate. Huvitav, kas teie naabrid, sõbrad, tuttavad ka teavad, et neid ajudeta inimesteks peate? Või on teie eesti keel nõrk ja tegelikult soovisite midagi muud oma postitusega öelda? Näiteks, et vallas ei ole vastava haridusega inimesi piisavalt? Või siis esitaks vastuküsimuse, et kas Tallinn annab automaatselt ka garantii ajudele?

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  aju

Eks ikka ajud voolavad niiöelda parema tasu juurde. Maakohast pealinna, pealinnast võimalusel välismaale veel suuremasse keskusesse jne. Loomulik on liikuda sinna, kus enda arendamise võimalused on tahtmise korral suuremad. Siin pole vaja teisi maha teha, et tema naabrid ja sõbrad ei ole tahtmist täis. Igaüks valib oma tee.

ikka liigutakse
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Raha ei ole ainuke liikumapanev jõud. Sada põhjust, miks töökohti valitakse, miks mõnest ka loobutakse – kodukoht, perekond, eakad vanemad, tervis, huvid, enda proovilepanek……………. 1000 asja. Oluline loomulikult on raha.

Ei tea
2 aastat tagasi

ma ei kirjutanudki ju, et ainult raha. Õpi lugema krdi jobu!

Arvata
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

???, nii räägidki. Lugeda oskan viimased 60 aastat. Jõudu Sullegi.
Miks arvad, et ma ei tohiks kirjutada sellest, et raha ei pane kõike paika ja ainult paika?See oli minu kirja mõte.

nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Eduard

Kas ainult kodukohas tohib nüüdsest töötada? Erinevaid inimesi ja erinevaid ameteid on igal pool. Seesama “koha peal” räägib enda eest juba, mõistmisest ja ajudest.

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Miks pole sõnagi Maris Siemesest.

ütlen
2 aastat tagasi

kohe, et Maila on väga asjalik ja meeldiv suhtleja, asjatundlik ja piisav hoolsusega, imestasin, kust see tuleb? Nüüd tänu LE on asi selge- korralik töökool on juba selja taga. Edu Mailale.