Birdwatch kutsub linde vaatlema

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnuvaatlejad Põõsaspeal. Foto Arvo Tarmula

Sel nädalavahetusel toimuvatel rahvusvahelistel linnuvaatluspäevadel saab Põõsaspeal ja Puises juhendaja käe all linde vaadelda.

2.–3. oktoobril korraldab Eesti ornitoloogiaühing koos linnuklubiga Estbirding rahvusvaheliste linnuvaatluspäevade Eurobirdwatch raames üle Eesti vaatlusi, kus linde aitavad määrata ja rändest räägivad kogenud linnuvaatlejad.

Läänemaal on juhendajaga linnuvaatlused 2. ja 3. oktoobril kl 7.30–11.30 Põõsaspeal, kus huvilisi juhendab Annika Forsten. 3. oktoobril kl 7.30–11.30 juhendab Puises huvilisi Margus Ellermaa.

Rändlinde võib mõlemal päeval vaadelda ka iseseisvalt. Kirja tuleb panna nähtud ja kuuldud linnuliigid, iga liigi arvukus, vaatluse aeg, täpne koht ja vaatlejad. Andmed tuleb sisestada 3. oktoobril kella 15ks rakenduse Legulus kaudu või andmehalduse keskkonda PlutoF, kust need jõuavad portaali eElurikkus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments