Politsei sai nädala jooksul 33 väljakutset

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Nädala jooksul sai Haapsalu politsei 33 väljakutset, millest kuus olid seotud lähisuhtevägivalla juhtumitega.

Politsei alustas väärteomenetlust 15 korral ja kriminaalmenetlust neljal korral.

Lisaks kontrollis politsei koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist.

17. septembril andis tähelepanelik kodanik politseile teada, et märkas Haapsalu kesklinna parklas sõiduauto Volvo roolis juhti, kes pärast auto kummalist parkimist väljus sõidukist õllepudel näpus. Teatele reageerinud politsei tuvastas kohapeal 42-aastasel mehel silmnähtavad alkoholi tarvitamise tunnuse. Kuna mees keeldus tõenduslikku alkomeetrisse puhumast, siis viidi ta haiglasse vereproovi andma, et selgitada välja joove. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

19. septembril sai politsei teate, et Haapsalus kortermajas lõi 49-aastane mees oma tuttavat 36-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
2 aastat tagasi

Õllepudel näpus väljus autost. Ikka on need karistused liiga leebed vist, et nii ülbelt sellesse suhtutakse. Palju erimeelsusi on tekitanud ja rahvast lahku löönud vaktsineerimisteema ja poliitiliselt erinevad maailmavaated, aga ühes on terve ühiskond samal meelel ja nii kokku leppinud, et alkoholi tarvitades me rooli taha ei istu. Lihtne reegel. Maskikandmisel saan aru, et ühiskond ei ole kokkulepet saavutanud, aga roolijoodik on küll täiesti out teema.