Galerii: See teater avas pidulikult nostalgiapäevad

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 53

Malle-Liisa Raigla fotod

Reede õhtul algasid nostalgiapäevad traditsiooniliselt lipuheiskamise ja kostüümipeoga Vaba tänaval.

17. korda toimuvatele nostalgiapäevade avamisele oli tulnud rohkelt kostümeeritud inimesi – miilitsad, tuletõrjujad, pioneerid, kolhoosiülemad ehk kõik tähtsamad ühiskonnagrupid.

Nagu möödunud aastalgi ei saanud ka tänavu avakõnedes mööda koroonaviirusest. See teatri liige Gustav Reinop, nostalgiapäevade kõne ajal kolhoosi Langenud täht esimees ütles, et tänavu on kolhoosides levinud maskivargused. Loomulikult luges ta kohaletulnud seltsimeestele ette ka töövõidud.

Seejärel lõikas Reinop lindi läbi, roosa Volga saatel saabus nostalgiapäevade lipp, mis See teatri lipumasti lehvima pandi.

Sellega olid tänavused nostalgiapäevad avatud. Järgnes öösõit, kus huvilised said külastada nõukogudeajal Haapsalus tuntuid kohti. See teatris jätkus õhtu tasuta peoga, kuursaalis esines 2 Quick Start ja Lääne Kaluris Marju Länik ja Dance Wonderland kabaree.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Meeli
2 aastat tagasi

Minu arvamus on, et see, mis mõni aasta tagasi oli originaalne ja äge, on nüüd natuke väsinud karnevali moodi.

kel huvi, läks kohale
2 aastat tagasi
Reply to  Meeli

Täiesti nõus. Osalejatel endil paistab põnev ja lõbus olevat, aga pealtvaatajate jaoks on kordus igas mõttes ja huvitav ei ole. Pole enam mitu aastat ka külastanud, pilte vaadates ei kahetse.

Agu
2 aastat tagasi

aa osalejatel peabki lõbus olema ju! Ole ise osaleja ja on ka lõbus. Ega see pole mingi ameerika autod, et rahvas vahib teeääres endale püüdmatuid masinaid. Siin tuleb ikka ise osaleda, et vaheldust argielule saada!

Tuvisitt
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Agu sihvka oled vist , mis möga sa ajad , rondiärikad ju tegutsenud aastaid ja norm hind sõitvale siksile hakkab 3000 eurist .

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Tuvisitt

ega sa ei pea tehnikaga ju osalema. Ürita mõelda natukene ka!

pinn
2 aastat tagasi
Reply to  Meeli

Vene aeg oligi ju üks väsinud karneval!

Jüri Toru
2 aastat tagasi

Nostalgiapäevadelt on puudu legendaarsed Haapsalu liiklusmiilitsad Rein ja Uudo (väidetavalt elu ja tervise juures). Vaat siis saaksid moto ja automehed täis nostalgia laksu.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Jüri Toru

väidetavalt vaktsineeritud ja enam ei jaksa võib olla!?

Päris
2 aastat tagasi

imelik tegevus okupatsiooni aja üle nostalgitseda.

to päris
2 aastat tagasi
Reply to  Päris

imelik on igas asjas poliitikat näha….

Tohohh tillae
2 aastat tagasi
Reply to  Päris

no aga nooruspõlv möödus ju sel jala, olid ka omad mälestused, nii head, kui ka mitte nii head. Minevikuta elamisel ei ole sul ka tegelikult tulevikku. Okupatsioon on suhteline mõiste, me pole praegugi vabad ju. Vastake, millise maa sõdurid hetkel Ämaris baasis viibivad?

Vambola
2 aastat tagasi

väga kift!

Haridus
2 aastat tagasi
Reply to  Vambola

mürk või? kift(kihvt) tähendab mürki eesti keeles.

keskharidus, saksa keele kallakuga
2 aastat tagasi
Reply to  Haridus

Gift on ikka saksa keeles mürk! Eesti keeles on mürk ikka mürk!

Haridus
2 aastat tagasi

just just, kihvt ei saa öelda ägeda sünonüümina, sest see tähendab saksa keeles mürki ja sõna on siia tulnud teise ilmasõja ajast. Väga kihvt on väga mürk, väga äge. Šargoon aga mitte päris õige.