0

Koroonavaktsiini vastunäidustusega inimesed saavad end tasuta testida

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula
Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Valitsus täiendas COVID regulatsiooni erandiga inimeste jaoks, kellel on püsiv vastunäidustus vaktsineerimiseks.

Nendele inimestele võimaldatakse arsti otsusel tasuta testimine COVID tõendi saamiseks. Näiteks kuuluvad sellesse erandite rühma inimesed, kes on mõne COVID vaktsiini koostisaine suhtes allergilised ja ka mõned erivajadusega inimesed.

Korraldusega muutub selgemaks ka kaubandus- ja teenindusvaldkondades töötaja maskikandmine. Juhul kui tööandja riskianalüüsist nähtub, et koroonaviiruse leviku risk on töötaja töökeskkonnas maandatud teisel viisil, näiteks klaasvisiirid kassade ees vmt ja töötaja on vaktsineeritud, ei pea ta maski kandma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz